El Tibidabo estrena temporada amb innovadores experiències immersives i l’adequació de diversos espais

Comparteix
01/03/2023
Imatge

El Parc d’atraccions Tibidabo ha estrenat una nova temporada, i ho ha fet amb diverses novetats a les seves atraccions i la renovació d’alguns dels espais emblemàtics. La temporada portarà també noves activitats educatives i diverses jornades solidàries.

Una de les novetats destacades de la temporada arribarà a la primavera, coincidint amb el 15è aniversari de la Muntanya Russa. Aquesta atracció incorporarà una experiència immersiva durant tot el recorregut, a través d’ulleres de realitat virtual. Els visitants que optin per pujar a l’atracció amb les ulleres faran un recorregut immersiu des de l’espai fins al fons del mar amb imatges creades expressament per al Tibidabo. A l’estiu, la realitat virtual arribarà també a l’històric Edifici Cel, que també es podrà visitar de manera immersiva. 

Abans de l’estiu s’enllestiran els treballs de millora de tres espais destacats del parc com són el Mirador, el Mirador Cobert i la zona dels autos de xoc. A tots tres espais s’hi estan fent tasques d’impermeabilització i renovació d’estructures. La previsió del parc és continuar consolidant les xifres de la temporada passada i superar els 665.000 visitants i els 21.500 membres del Tibiclub. També es preveu un increment d’usuaris i usuàries de la Cuca de Llum, arribant als 750.000. 

Tornen Geronimo Stilton i el Laser Show i el Marionetarium estrena espectacle

Pel que fa als espectacles, el personatge de literatura infantil Geronimo Stilton torna durant els primers mesos de la temporada per amenitzar la visita dels més petits. El Marionetarium comença el curs amb l’espectacle itinerant “Pallassos de fusta”, doblement premiat al Festival de Titelles de Xangai amb els guardons a Millor disseny de titelles i Millor espectacle visual. I a l’abril, s’hi estrenarà també l’espectacle “Marionetarium 2023”, que incorpora noves marionetes. Els vespres d’estiu, el parc recuperarà un dels espectacles més exitosos, el Làser Show, que només l’estiu passat va aplegar més de 25.000 persones. 

El parc amplia la seva oferta educativa

L’oferta educativa del Tibidabo s’amplia, aquesta temporada, amb una nova activitat adreçada a l’alumnat d’entre 1r i 4t d’educació primària. Des de març i fins al juny, les escoles que ho desitgin podran gaudir d’una jornada didàctica sobre mobilitat sostenible dins l’entorn del parc d’atraccions i impartida per les monitores i els monitors del Tibidabo. A més, el Parc també acollirà una nova edició del Fisidabo 2K, tot un dia d’activitats científiques adreçades a l’alumnat de 4t d’ESO. 

En clau social, el Tibidabo manté el seu compromís per donar visibilitat a col·lectius vulnerables i iniciatives solidàries. Al llarg de l’any hi ha previstos una vintena d’actes com ara la Festa del cor, Posa’t la gorra, Estiu sense barreres o la Cançó de Pau, entre d’altres.