El Palau Sant Jordi acull la 29a edició de la fira BioCultura

Comparteix
04/05/2023
Imatge

Més de 300 expositors participen en la fira més gran de l’Estat d’aliments ecològics i el consum responsable

El Palau Sant Jordi acull, per tercera vegada, la fira de productes ecològics i consum responsable BioCultura, que se celebrarà del 4 al 7 de maig. Es tracta de la fira líder a l’Estat espanyol en ecologisme alimentari, una trobada que ha anat creixent en els darrers anys per l’augment de l’interès de la ciutadania per la producció i venda de productes ecològics.

BioCultura reunirà aquest any fins a 300 expositors dedicats a activitats com l’alimentació biològica, la cosmètica ecològica, la moda sostenible, el turisme responsable, les energies renovables, la mobilitat sostenible i l’artesania. També aplegarà diverses ONG. A més, paral·lelament al saló, el programa inclou més de 350 activitats relacionades amb el sector ecològic, des de xerrades fins a tallers experimentals. S'espera una arribada de 50.000 persones visitants.

L’Anella Olímpica, un espai versàtil de referència a Barcelona

La fira BioCultura és una mostra més de la gran versatilitat dels espais de l’Anella Olímpica. Un emplaçament capaç d’acollir diferents esdeveniments de diversa naturalesa, des d’espectacles i concerts de gran format fins a competicions esportives i esdeveniments corporatius.

Aquest any 2023 l’Anella acollirà més de 150 esdeveniments programats a l’Estadi Olímpic, al Palau Sant Jordi i al Sant Jordi Club, on es preveu una assistència superior 1,4M de persones, el doble que l’any passat, sense tenir en compte l’activitat esportiva del FC Barcelona.

 

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
14/03/2024
BSM facilita l’accés al lleure, la cultura i el coneixement de la biodiversitat a col·lectius en situació de vulnerabilitat
Comparteix
Imatge
23/01/2024
L’Anella Olímpica tanca un 2023 de rècord amb 2.000.000 de visitants i 167 esdeveniments
Comparteix
Imatge
14/12/2023
El Fòrum serà l'escenari de l'espai jove de La Marató