SMOU, finalista als premis d’innovació i competitivitat energètica enerTIC

Comparteix
24/10/2023
Imatge
Noi mostrant el telèfon mòbil amb l'aplicació SMOU

SMOU, l’aplicació de serveis de mobilitat personal de Barcelona i l’àrea metropolitana, és un dels projectes finalistes als premis d’innovació i competitivitat energètica enerTIC. Aquests guardons van ser creats ara fa una dècada per la Plataforma d’Empreses TIC per a la millora de l’Eficiència Energètica i la Sostenibilitat (enerTIC) per posar en valor les iniciatives tecnològiques que impulsen la transició cap a l’eficiència energètica i la sostenibilitat a través de la digitalització.

La candidatura d’SMOU ha estat presentada conjuntament per BSM i l’empresa Ibermática-Ayesa, partner tecnològic de l’aplicació. SMOU competeix dins de la categoria ‘Smart Mobility’ que reconeix aquells projectes i iniciatives que empren les tecnologies de la informació i la comunicació per millorar els desplaçaments i reduir les emissions de CO2, entre altres aspectes.

Els guanyadors es decidiran a través d’un procés de votació actiu al web de la plataforma fins al 20 de novembre. L’entrega de premis serà el 14 de desembre a Madrid.

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
15/12/2023
SMOU, premi enerTIC a la innovació i competitivitat energètica en la categoria d’Smart Mobility