SMOU i SPRO arriben a Sant Vicenç dels Horts

Comparteix
05/04/2024
Imatge

Les aplicacions de mobilitat personal i professional de Barcelona de Serveis Municipals (BSM), SMOU i SPRO, amplien el seu abast i comencen a operar també a Sant Vicenç dels Horts.

Les persones usuàries de SMOU ja poden pagar l’estacionament regulat en superfície també en aquest municipi, de manera fàcil i còmoda i sense necessitat de fer servir el parquímetre.

Sant Vicenç dels Horts se suma així als altres 13 municipis metropolitans que ja estaven disponibles a SMOU: Barcelona, Badalona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, El Prat de Llobregat, Gavà,  l’Hospitalet de Llobregat, Montgat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Santa Coloma de Gramenet.   

Amb aquesta incorporació, SMOU gestiona un total de 100.727 places d’estacionament regulat al carrer en tots aquests municipis de l’àrea metropolitana.

Pel que fa als professionals de la distribució urbana de mercaderies, des d’ara, també poden gestionar l’estacionament dels vehicles comercials amb SPRO, quan són a Sant Vicenç dels Horts.

En total, ja són 12 els municipis metropolitans disponibles a l’aplicació de mobilitat professional de BSM: Barcelona, Badalona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts i el Prat de Llobregat.

SPRO va tancar el 2023 amb 108.050 usuaris actius i un total de 9.041.107 operacions.

Amb aquestes xifres, SPRO va assolir les 34.844 operacions diàries a la ciutat de Barcelona i 2.509 a la resta de municipis de l’àrea metropolitana.

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
28/04/2024
Endolla Barcelona testeja un punt de càrrega de vehicles mòbil i un de fàcil manteniment
Comparteix
Imatge
11/03/2024
La xarxa Endolla Barcelona consolida el lideratge de la ciutat en electromobilitat i facilita la transició cap al vehicle elèctric