SMOU ja permet conèixer la ubicació i els serveis de la meitat d’aparcaments de Barcelona

Comparteix
07/11/2023
Imatge

L’aplicació de serveis de mobilitat personal SMOU ja permet consultar ubicació i informació de serveis de la meitat d’aparcaments de Barcelona. Són, en total, 300 aparcaments, el doble que un any enrere, quan es va posar en marxa aquesta funcionalitat fruit d’un acord entre l’Ajuntament de Barcelona i el Gremi de Garatges de Barcelona i Província.  

En total, l’aplicació ofereix informació de 80.000 places d’estacionament fora de la calçada, un 78% més que ara fa un any.

En paral·lel, SMOU també incorpora informació, en temps real, de la disponibilitat de places lliures d’aparcament fora de la calçada. Actualment ja són 100 els aparcaments de la ciutat que ofereixen aquest servei gràcies a l’aplicació de BSM.  

A més, i per tal d’optimitzar al màxim la planificació dels desplaçaments en vehicle privat, SMOU ha incorporat la opció “Vull estacionar a prop del meu destí” dins el seu recomanador de rutes “Com s’hi arriba”. Aquesta nova funcionalitat mostra la ubicació dels aparcaments més propers al destí i redirigeix la ruta fins a la opció escollida.

Com a novetat, SMOU ofereix l’oportunitat als operadors d’aparcaments de Barcelona i la seva àrea metropolitana d’incorporar l’app com a mitjà de pagament de l’estacionament per minuts als seus aparcaments. D’aquesta manera, es facilita a les persones usuàries de l’app SMOU un accés fàcil i còmode des de la tria de l’aparcament, fins al pagament de la seva estada.

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
08/11/2023
Endolla Barcelona s’obre als clients de cinc nous operadors
Comparteix
Imatge
31/10/2023
BSM porta al Tomorrow Mobility World Congress l’evolució de l’app SMOU com a proveïdora de serveis de mobilitat
Comparteix
Imatge
Noi mostrant el telèfon mòbil amb l'aplicació SMOU
24/10/2023
SMOU, finalista als premis d’innovació i competitivitat energètica enerTIC