SPRO arriba a Sant Adrià de Besòs

Comparteix
18/03/2024
Imatge

SPRO, l’aplicació mòbil per a professionals de la distribució urbana de mercaderies, arriba a Sant Adrià de Besòs. Gràcies a aquesta aplicació, desenvolupada per Barcelona de Serveis Municipals (BSM), el personal del sector logístic pot gestionar l’estacionament dels seus vehicles comercials en una mateixa aplicació a tota la metròpolis de Barcelona.

Amb aquesta incorporació ja són 11 els municipis metropolitans disponibles a SPRO: Barcelona, Badalona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat i el Prat de Llobregat.

L’app és gratuïta i està disponible tant per a dispositius iOS (sistema Apple) com Android. Des que es va activar, el nombre d'operacions mensuals ha anat augmentant progressivament. El 2023 va registrar 108.050 usuaris actius, que van dur a terme un total de 9.041.107 operacions.

Amb aquestes xifres, SPRO va assolir les 34.844 operacions diàries a la ciutat de Barcelona i 2.509 a la resta de municipis de l’àrea metropolitana.

 

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
02/01/2024
BSM, Silence i SEAT MÓ s’alien per avançar en la instal·lació d’estacions d’intercanvi de bateries per a motos elèctriques als aparcaments
Comparteix
Imatge
15/12/2023
SMOU, premi enerTIC a la innovació i competitivitat energètica en la categoria d’Smart Mobility