Endolla Barcelona s’obre als clients de cinc nous operadors

Comparteix
08/11/2023
Imatge

La xarxa d’electromobilitat de BSM, Endolla Barcelona, sumarà cinc nous operadors a la seva estratègia d’interoperabilitat. Els clients de Bosch, Zunder, Wenea, Efimob i Spirii podran fer ús dels punts de recàrrega d’Endolla Barcelona sense haver de descarregar cap nova aplicació. La integració es farà, de manera progressiva, a principis de 2024.

D’aquesta manera, seran 10 els operadors i proveïdors de mobilitat elèctrica integrats a la xarxa Endolla Barcelona després que, l’any passat, en una primera fase, s’hi incorporessin les primeres cinc companyies: Electromaps, Etecnic, Iberdrola, Place to Plug i Shell Recharge Solutions.

Aquesta permeabilitat fa d’Endolla Barcelona un servei públic que posa l’usuari del vehicle elèctric al centre per oferir-li la millor experiència. Gràcies a aquestes integracions, la persona usuària pot localitzar qualsevol dels 720 punts de recàrrega d’Endolla Barcelona des de la seva aplicació d’electromobilitat habitual, activar la recàrrega amb el dispositiu mòbil i fer el pagament còmodament, sense necessitat de fer cap nou registre ni descarregar-se una altra aplicació.  

BSM continua avançant d’aquesta manera en la seva aposta per fomentar l’ús del vehicle elèctric.

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
28/04/2024
Endolla Barcelona testeja un punt de càrrega de vehicles mòbil i un de fàcil manteniment