Endolla Barcelona s’obre als clients de cinc nous operadors

Comparteix
08/11/2023
Imatge

La xarxa d’electromobilitat de BSM, Endolla Barcelona, sumarà cinc nous operadors a la seva estratègia d’interoperabilitat. Els clients de Bosch, Zunder, Wenea, Efimob i Spirii podran fer ús dels punts de recàrrega d’Endolla Barcelona sense haver de descarregar cap nova aplicació. La integració es farà, de manera progressiva, a principis de 2024.

D’aquesta manera, seran 10 els operadors i proveïdors de mobilitat elèctrica integrats a la xarxa Endolla Barcelona després que, l’any passat, en una primera fase, s’hi incorporessin les primeres cinc companyies: Electromaps, Etecnic, Iberdrola, Place to Plug i Shell Recharge Solutions.

Aquesta permeabilitat fa d’Endolla Barcelona un servei públic que posa l’usuari del vehicle elèctric al centre per oferir-li la millor experiència. Gràcies a aquestes integracions, la persona usuària pot localitzar qualsevol dels 720 punts de recàrrega d’Endolla Barcelona des de la seva aplicació d’electromobilitat habitual, activar la recàrrega amb el dispositiu mòbil i fer el pagament còmodament, sense necessitat de fer cap nou registre ni descarregar-se una altra aplicació.  

BSM continua avançant d’aquesta manera en la seva aposta per fomentar l’ús del vehicle elèctric.

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
07/11/2023
SMOU ja permet conèixer la ubicació i els serveis de la meitat d’aparcaments de Barcelona
Comparteix
Imatge
31/10/2023
BSM porta al Tomorrow Mobility World Congress l’evolució de l’app SMOU com a proveïdora de serveis de mobilitat
Comparteix
Imatge
Noi mostrant el telèfon mòbil amb l'aplicació SMOU
24/10/2023
SMOU, finalista als premis d’innovació i competitivitat energètica enerTIC